Chicagomackinac.com

När du väl har valt hoppet är allt möjligt

Företag

Förgrena sig: hur ett flexibelt kontor kan förbättra ditt företags produktivitet

Om ditt företag venture börjar växa ur ditt lediga rum, eller om du fortfarande arbetar hemifrån, bokning flexibla kontor kan vara precis vad du behöver.

Vårt sätt att arbeta utvecklas ständigt, och företag, stora som små, måste anpassa sig för att ligga steget före. Great North Business Center (GNBC), beläget i Hatfield, erbjuder hemarbetare och företagare en säker, social bas för alla arbetsrelaterade ansträngningar.

Vi pratar med Richard Peeters, chef på GNBC, som skisserade tjänsten som de tillhandahåller och fördelarna med vår balans mellan arbete och liv.

F: när vi börjar återvända till kontor, vad gör ett oberoende kontorsutrymme till ett attraktivt alternativ?

A: Covid-19 hade en enorm inverkan på företag små och stora, med en aldrig tidigare skådad förlust av medelstora kontor och större enheter. Nu när företag har börjat öppna sina kontorsdörrar igen, finns det en möjlighet för snabbt växande nystartade företag och flexibilitet för hemarbetare att ta mer kontroll över sina scheman.

En kommersiell adress för ditt företag kan göra stor skillnad när du lockar kunder. Den charmiga listade byggnaden som vi använder innehåller ett panellerat styrelserum med stora skärmar för presentationer och Zoommöten och mindre rum som är idealiska för en-till-en-möten.

Det garanterar också säkerheten för dig själv och din familj, som sökningar på Google kan avslöja din hemadress om du har det anges som den officiella adressen för ditt företag. Genom att registrera på en helt kommersiell adress, du lägger formalitet och trovärdighet till ditt företag samtidigt skydda ditt välbefinnande.

F: Hur kan Kontor gynna nystartade företag och medelstora företag?

A: för nystartade ägare, varav många främst har arbetat hemifrån under de senaste 18 månaderna, kräver expansion ofta extra personal. Till skillnad från hyra ut en hel våning i en företagsbyggnad eller inrätta i en butik, betalar du en månadsavgift för skrivbordsutrymme, verktyg och kontor.

Vid sidan av privata kontor, bekvämligheter och en kommersiell adress kan vi tillhandahålla sekreterartjänster och administrativa tjänster som är avgörande för mindre företag. Det innebär att du har möjlighet att gå ut på möten, samtidigt som du är säker på att inkommande samtal kommer att besvaras professionellt i ditt namn.

Vi ligger mittemot Hatfield tågstation, så människor som använder vår byggnad kan enkelt pendla till London om det behövs. Vårt utrymme ger dock flexibiliteten för våra kunder att växla mellan pendling till London och arbeta i en kontorsmiljö närmare hemmet.

F: Hur kan kontorslokaler uppmuntra samarbete mellan företagare och företagare?

A: vid sidan av expansion och flexibilitet är en avgörande fördel med vårt oberoende kontorsområde samarbete mellan företag som delar samma utrymme. Jämfört med större byggnader, där du kanske missar chansen att interagera, finns det bekväma områden att äta lunch eller umgås med andra företagare.

Nätverk med likasinnade individer är en viktig aspekt av att driva ett framgångsrikt företag, och vi är ofta värd för evenemang, som Macmillan coffee morning, för att främja en samarbetsanda inom vår byggnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *