Chicagomackinac.com

När du väl har valt hoppet är allt möjligt

Företag

St Albans Chamber ’s Not St George’ s Day event är en succé

Efter att ha skjutits upp tre gånger på grund av pandemin, St Albans Handelskammarens årliga St George ’ s Day lunch gick äntligen framåt – i oktober!

Not St George ’ s Day Lunch hölls i den traditionella platsen för Sopwell House Hotel, och deltog av representanter från ett tvärsnitt av företag över hela distriktet, med Ungdomssamtal och jordarbeten dagens utvalda välgörenhetsorganisationer.

Journalisten och sändaren Janet Street-Porter var speciell gäst vid evenemanget, som också deltog av St Albans MP Daisy Cooper och borgmästare Cllr Edgar Hill.

Kammarhändelser och marknadschef Anna Venetico sa: ”Tack så mycket till er alla som hjälpte till att göra Not St George’ s Day Lunch till en framgång, ibland kände vi att vi aldrig skulle komma dit, men vi gjorde i slutändan!”

Mike Lewis från vinkällaren sa: ”det var fantastiskt att ha deltagit i din St George’ s Day lunch. Vi hade en sådan härlig tid.”

Bev Coulter från Clydesdale Bank sa: ”” Tack för en fantastisk dag – som alltid drog du bort det omöjliga – det var helt felfritt.”

St George ’ s Day Lunch ska återvända nästa år i sin vanliga plats i April. Se stalbans-chamber.co.uk för detaljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *